digiman 0 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 98 سلام و روز بخیر خدمت همه دوستان، من دیدم استاد در اکثر ویدئو ها از formatter برای مرتب کردن کدها استفاده میکنند. من با vscode کار میکنم. در اونجا یک افزونه هست بنام phpstorm formatter که البته نیاز به این داره که phpstorm نصب باشه روی سیستم تا از امکانات فرمتر اون در ویژوال استدیو کد استفاده کنه. من همه این کارها رو انجام دادم ولی پیغام خطا می گیرم که نمی تونه فرمت کنه. یک ساعتی هم وقت صرف کردم برای خطایابی که ناموفق بود. میخواستم ببینم که چه ابزاری رو در vscode برای مرتب کردن کدها پیشنهاد میکنید؟ ممنون نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
digiman 0 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 98 خب... من این مشکل رو به یه روش حل کردم. اول اینکه در بخش preferences/setting/formatter گزینه فرمتر را روی null تنظیم کردم. بعد یک صفحه blade یا php باز کردم و خود VSCode پیغام داد که میخوای برای مرتب سازی و فرمت کردن formatter انتخاب کنی؟ پاسخ مثبت که بدی لیست افزونه هایی که نصب داری رو میاره برات و بعد انتخابش میکنی. حالا دیگه با زدن ترکیب Alt+Shift+F مرتب سازی کد، انجام میشه. اما php storm formatter روی سیستم من کار نکرد. نقل قول Share this post Link to post Share on other sites