amirEmad 0 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 98 با عرض سلام خسته نباشید من مشکلی در فایل منجیر دارم (ویدوئو 28)، زمانی که روی گزینه ی عکس کلیک میکنم که وارد صفحه فایل منجیر بشه ،صفحه رو باز میکنه ولی خطای 404 Not Found میزنه تمامی مراحلم تکرار کردم ولی بازم کار نمیکنه composer require laravel/helpers این دستورم که گفتین زدم نمیدونم چیکار کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنین نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 98 برای حل مشکل ارور 404 توی فایل منیجر پس از نصب کامل و انجام تنظیمات داخل فایل web.php کد زیر رو قرار بدید Route::group(['prefix' => 'laravel-filemanager', 'middleware' => ['web', 'auth']], function () { \UniSharp\LaravelFilemanager\Lfm::routes(); }); در کد بالا برای middleware فقط اعضای لاگین شده تنظیم شده که شما باید طبق سناریویی که سایتتون داره middleware مربوط به بخش ادمین و یا سایر تنظیمات خودتون رو انجام بدید که فایل منیجر رو محافظت کنید که از دسترس کاربران غیرمجاز خارجش کنید. 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites