dino 0 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 98 سلام و درود خسته نباشید، ی سوال داشتم خدمتتون، توی فایل app.js پروژه من فقط ی require(./bootstrap); هستش و بقیه کدها نیستش الان من کدهای vue رو کجا بنویسم؟؟ با تشکر نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
Special_One 57 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 98 سلام فایل js شما که توسط لاراول میکس ساخته میشه به پوشه public/js/app.js منتقل میشه نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
dino 0 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 98 در 2 دقیقه قبل، Special_One گفته است : سلام فایل js شما که توسط لاراول میکس ساخته میشه به پوشه public/js/app.js منتقل میشه مرسی از پاسخگویتون، اون مورد رو حل کردم ولی نمیدونم الان چرا کدهای vue اجرا نمیشه، همه کار هم انجام دادم npm نصب کردم run کردم ولی جواب نمیده، افزونه vue devtools رو هم نصب کردم رو اونم میزنم میگه vue.js is not detected نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
Special_One 57 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 98 در 4 دقیقه قبل، dino گفته است : مرسی از پاسخگویتون، اون مورد رو حل کردم ولی نمیدونم الان چرا کدهای vue اجرا نمیشه، همه کار هم انجام دادم npm نصب کردم run کردم ولی جواب نمیده، افزونه vue devtools رو هم نصب کردم رو اونم میزنم میگه vue.js is not detected دستور زیر را در فایل index.php که داخل پوشه public وجود داره قرار بدید: die(); نقل قول Share this post Link to post Share on other sites