Paradox 3 گزارش دادن ارسال شده در آذر 1 سلام وقت بخیر من میخام ثبت نام چندمرحله ای داشته باشم به این صورت که اول کاربر با شماره موبایل ثبت نام میکنه و احراز هویت میشه که تا اینجا اکیه و هدایت میشه به صفحه home بعدش میخام یک سری فیلد دیگه رو پر کنه اگه اطلاعات کامل پر شد کاربر بتونه روت home رو ببینه یه فیلد تو دیتابیس به این شکل ایجاد کردم $table->boolean('register_at')->nullable()->default(0); یک میدلور هم ایجاد کردم میخام اگه اطلاعات تکمیل شد کاربر روت home ببینه اگر نشد هدایت بشه به روت rule و اطلاعات رو به ترتیب پر کنه public function handle(Request $request, Closure $next) { if($request->user()->isCompleted()) { return $next($request); } return redirect('/rule'); } تو مدل user هم به این شکل نوشتم اینجا چطوری باید چک کنم کاربر اطلاعاتش تکمیل شد؟ public function isCompleted() { return $this->is_completed; } نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
Paradox 3 گزارش دادن ارسال شده در آذر 1 @saber تو مطلب قبلی فرمودید مقدار register_at برابر با تایم استمپ به این شکل منظورتونه؟ Auth::user()->register_at = \Carbon\Carbon::now(); من اینو کجا باید بزارم ؟ و چک کنم؟ نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
Paradox 3 گزارش دادن ارسال شده در آذر 1 تو مدل user به این شکل نوشتم public function isCompleted() { return $this->register_at == 1; } این روش هم درسته؟ و اینکه روت rule دیگه نباید میدلور auth براش بزارم درسته ؟ نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
Paradox 3 گزارش دادن ارسال شده در دی 1 لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در دی 1 فیلد registered_at براساس منطق و نیاز برنامه شما میتونه مقدار timestamp یا boolean بگیره هر کدوم رو که میخواید طبق همون فیلدش رو توی دیتابیس بسازید و در نهایت بعد از تکمیل ثبت نام مقداردهی میکنید. اما در مورد آپدیت فیلدها که گفته بودید مشکل دارید همه فیلدهای شما توی دیتابیس داخل یه جدول هستن؟ یا جداول مختلفی رو میخواید آپدیت کنید؟ 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites