mahdi72 3 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 98 سلام دوستان سایتم تو لوکال بدون هیچ مشکلی عکس اپلود میکنم ولی وقتی رو هاست اپلود کردم ارور میده درخواست اپلود غیر معتبر در حالی که داخل فایر باگ تیک سبز میزنه و عدد 200 رو ریترن میکنه با سپاس نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mahdi72 3 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 98 برای تکمیل مشکل بالا باید بگم فیلم با فرمت mp4 بدون مشکل اپلود میشه فقط برای اپلود عکس مشکل دارم نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mahdi72 3 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 98 سلام مجدد دوستان تو نت زیاد گشتم این مشکل من و راه حلش هم البته فکر میکنم این باشه Invalid upload request Enable exif PHP extension تو ارور میگه درخواست بارگزاری نا معتبر است از فایل منیجر برای اپلود استفاده میکنم حالا اگه راه حلش فعال کردن exif PHP extension باشه تکلیف چیه من که بهش دسترسی ندارم البته شایدم اشتباه باشه راه حل با سپاس نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
ابوالفضل طالبی 441 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 98 اکستنشن exif توی هاست باید فعال باشه در غیر اینصورت به مدیریت سرور خودتون اطلاع بدید فعال میکنند نقل قول Share this post Link to post Share on other sites