farnia 2 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 0 سلام خدمت شما صابر عزیز سایت ویژه لاراول از مدیرهاست خریدم طبق آموزش آقای طالبی بارگذاری کردم همش پیغام موفقیت می داد ولی سایت اجرا نمیشه آدرس سایت toos123.ir ظاهرا داره از لوکال هاست می خونه ErrorException file_put_contents(C:\xampp\htdocs\toss\storage\framework/sessions/ykhbriB1oXHZnwEtGDC6m3bhF1JdBtXF3eVI2X6Q): Failed to open stream: No such file or directory http://toos123.ir/ نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 1 فایلهای کش رو خالی کنید بعد سایت رو چک کنید از طریق ترمینال میونید دستورات زیر رو اجرا کنید تا کش رو خالی کنه php artisan cache:clear php artisan config:cache 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
farnia 2 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 1 ممنون استاد فایلهای کش رو خالی کردم صفحه اصلی سایت (toos123.ir)بالا اومد ولی بقیه منوها و رجیستر ولاگین کار نمی کنه نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 1 این دستور رو هم اجرا کنید ببینید لینکها درست میشن یا خیر php artisan route:clear 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
امیر طالبی 5 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 1 کدهای زیر را داخل این فایل htaccess قرار بدید : <IfModule mod_rewrite.c> <IfModule mod_negotiation.c> Options -MultiViews </IfModule> RewriteEngine On # Redirect Trailing Slashes If Not A Folder... RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule ^(.*)/$ /$1 [L,R=301] # Handle Front Controller... RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteRule ^ index.php [L] </IfModule> 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
farnia 2 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 1 با سلام خدمت شما گزینه show hidden files رو هم تیک زدم ولی متاسفانه فایل htaccess رو پیدا نکردم نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
farnia 2 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 1 کاربر 0 21 ارسال گزارش دادن ارسال شده در هم اکنون با سلام خدمت شما گزینه show hidden files رو هم تیک زدم ولی متاسفانه فایل htaccess رو پیدا نکردم نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
farnia 2 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 1 در در ۱۴۰۱/۱/۱۰ در 02:04، saber گفته است : این دستور رو هم اجرا کنید ببینید لینکها درست میشن یا خیر php artisan route:clear متاسفانه جواب نداد راه دیگری اگه سراغ دارین بفرمائید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
امیر طالبی 5 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 1 خود شما باید فایل را بسازید .htaccess 1 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
farnia 2 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 1 فایلی که فرمودید ایجاد شد در روت اصلی error فرق کرد ممنون میشم چک بفرمائید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
farnia 2 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 1 در 14 ساعت قبل، farnia گفته است : فایلی که فرمودید ایجاد شد در روت اصلی error فرق کرد ممنون میشم چک بفرمائید فایلی که فرمودید ایجاد شد در روت اصلی error فرق کرد ممنون میشم چک بفرمائید اگر هم قبول زحمت می کنید ایمیل و نام کاربری رو بدم مشکل رو برطرف کنید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 1 با دسترسی که فرستاده بودید سایتتون رو چک کردم روتهای مربوط به سیستم auth رو در فایل web.php قرار نداده بودید بخاطر همین لینکهاتون باز نمیشد اصلاح کردم الان لینکتون باز میشه باید کد زیر رو در فایل web.php قرار میداید Auth::routes(); 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
farnia 2 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 1 اینجاست که میگن علم بهتر است از ثروت بهترینها را برایتان آرزومندم در پناه حق نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
farnia 2 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 1 در 5 ساعت قبل، saber گفته است : با دسترسی که فرستاده بودید سایتتون رو چک کردم روتهای مربوط به سیستم auth رو در فایل web.php قرار نداده بودید بخاطر همین لینکهاتون باز نمیشد اصلاح کردم الان لینکتون باز میشه باید کد زیر رو در فایل web.php قرار میداید Auth::routes(); اینجاست که میگن علم بهتر است از ثروت بهترینها را برایتان آرزومندم در پناه حق 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites