hrahimi 0 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 0 با سلام فرم زیر رو توی view نوشتم و موقع submit کردن با خطای 403 This action is unauthorized. مواجه میشم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. <form action="{{route('store')}}" method="POST"> @csrf <div class="form-group"> <label for="title">عنوان</label> <input type="text" class="form-control" name="title"> </div> <div class="form-group"> <label for="desc">توضیحات</label> <textarea name="description" id="" cols="30" rows="10" class="form-control"></textarea> </div> <div class="form-group"> <label for="active">وضعیت</label> <select name="active" id="" class="form-control"> <option value="1">فعال</option> <option value="0">غیرفعال</option> </select> </div> <div class="form-group"> <button type="submit" class="btn btn-success form-control">ذخیره</button> </div> </form> نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 0 برای ارسال فرم نیاز به لاگین داره باید اول با کاربر لاگین کنید بعد فرم رو ارسال کنید اگر هم نمیخواید لاگین انجام بشه باید route مربوط به action فرم رو از حالت لاگین خارج کنید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
hrahimi 0 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 0 در 21 دقیقه قبل، saber گفته است : برای ارسال فرم نیاز به لاگین داره باید اول با کاربر لاگین کنید بعد فرم رو ارسال کنید اگر هم نمیخواید لاگین انجام بشه باید route مربوط به action فرم رو از حالت لاگین خارج کنید ممنونم. روت اکشن من این هست چطوری باید از حالت لاگین خارجش کنم. Route::post('/cats/store', 'store')->name('store'); نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 0 در 21 ساعت قبل، hrahimi گفته است : ممنونم. روت اکشن من این هست چطوری باید از حالت لاگین خارجش کنم. Route::post('/cats/store', 'store')->name('store'); توی فایل web.php باید چک کنید برای روت اگر میدلور auth ست شده از اونجا میتونید تغییر بدید البته اگه نیاز به دسترسی ندارید والا باید روت به همین شکل بمونه و از سیستم ورود به سایت لاگین کنید و بدون مشکل فرم رو هم ارسال کنید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
al_no_ri58 0 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 1 سلام هنگام ارسال فرم جهت ثبت این خطا رو برای من میده لطفا راهنمایی کنید 403 THIS ACTION IS UNAUTHORIZED نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 1 در در ۱۴۰۱/۳/۲۸ در 09:30، al_no_ri58 گفته است : سلام هنگام ارسال فرم جهت ثبت این خطا رو برای من میده لطفا راهنمایی کنید 403 THIS ACTION IS UNAUTHORIZED بعد از لاگین فرم رو ارسال میکنید؟ اگر هم توی کنترلر از RequestForm اختصاصی استفاده میکنید باید مقدار برگشتی متد authorize برابر با true باشه نقل قول Share this post Link to post Share on other sites