سیدمهدی 0 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 0 با عرض سلام و و خسته نباشید خدمت عزیزان من به تازگی دارم توی لاراول مسلط میشم و یه سوالی برام پیش اومده اینکه ایا خود لاراول به تنهایی از حملات هک جلوگیری میکنه یا اینکه ما خودمون باید 0 تا 100 کاراشو انجام بدیم ؟ مثل حملات xss حملات session و سایر حملات ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
سیدمهدی 0 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 0 با عرض سلام و و خسته نباشید خدمت عزیزان من به تازگی دارم توی لاراول مسلط میشم و یه سوالی برام پیش اومده اینکه ایا خود لاراول به تنهایی از حملات هک جلوگیری میکنه یا اینکه ما خودمون باید 0 تا 100 کاراشو انجام بدیم ؟ مثل حملات xss حملات session و سایر حملات ایا کسی میتونه در این مورد کمکم کنه؟ نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
hamedjj 1 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 0 مسلما لاراول ان را برای ما انجام خواهد داد به شرطی که نکات خود لاراول رو رعایت کنید با توجه به Authentication System که در خودش داره Vulnerabilities From CSRF در خواست ها پردازش میشه ! و دیگر چیزها ! البته لاراول رو حتما از سایت اصلی خودش دنبال کنید اونجا تمامی باگ ها و یا نکات امنیتی منتشر میشه 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites