amirEmad 0 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 98 با عرض سلام و خسته نباشید من در حال آموزش لاراول توسط استاد طالبی هستم . در فیلم شماره ی 9 شما کد ها رو مرتب کردین و گفتین که با دستور alt+shift+F شما می توانید در VS_code کد های خود را مرتب کنین ... من نیز این کار را کردم جوابی نگرفتم از دستور ctrl+K+D نیز استفاده کردم و اتفاقی نمی افتد از Extension_php_storm_formatter نیز استفاده کرده ولی فرقی نکرد. مشکلم این است که وقتی alt+shift+F رو می زنم با پیغامی مواجه شده در پایین وی اس کدم به این عنوان . Please configure the phpstormFormatter.ideBinPath setting اگه میشه راهنماییم کنین چی کار باید بکنم ؟؟ و چطور این باید سرچ کنم که مشکلاتم خودم حل کنم؟؟؟ نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
moh3en 1 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 98 سلام دوست عزیز افزونه phpstorm formatter نیاز به نصب خوده phpstorm داره تا بتونه کد های شما رو مرتب کنه ٫ پیشنهاد بنده افزونه laravel blade snippts هست که هم به شما در راحتر کد زدن کمک میکنه و هم کدهایی که فرمتشون blade هست رو مرتب میکنه ٫ بعد از نصب کلید ترکیبی ctrl + shift + p بزنید و اونجا تایپ کنید setting json ٬ بعد این دستور رو به فایل باز شده اضافه کنید: "blade.format.enable": true, 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites