nazanin 1 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 سلام من طبق اموزش لاراول میکس ،یک قالب را بارگذاری کردم تصاویر را نمایش نمیده... و یک قالب دیگه هم امتحان کردم مرورگر کلا لوپ شده.. ممنون از راهنمایی نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
ابوالفضل طالبی 441 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 مسیر دهی تصاویر را بدرستی انجام ندادید.طبق آموزش مجدد مسیر دهی ها رو چک کنید برای بدست آوردن مسیر صحیح کافی هست که با inspect مرورگر بررسی کنید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
nazanin 1 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 98 متاسفانه من هنوز نتونستم مشکلمو رفع کنم . بنظر میاد وقتی با url ادرس دهی میشوند نمیتونه ادرس را پیدا کند چون وقتی با inspect بررسی میکنم خطای 404 را دارم. <link rel="stylesheet" href="{{url('/public/front/css/app.css')}}"/><!-- bootstrap grid --> نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
ابوالفضل طالبی 441 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 98 این مسیر فایل css هست که دادید مسیر تصاویر رو چک کنید تو سورس خودتون ببینید کجاها تصویر درج شده با قرار دادن url اونها رو هم اصلاح کنید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
nazanin 1 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 98 در در ۱۳۹۸/۱۱/۳ در 21:18، ابوالفضل طالبی گفته است : این مسیر فایل css هست که دادید مسیر تصاویر رو چک کنید تو سورس خودتون ببینید کجاها تصویر درج شده با قرار دادن url اونها رو هم اصلاح کنید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
nazanin 1 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 98 مشکلم حل شد . تشکر نقل قول Share this post Link to post Share on other sites