bbobylord 0 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 سلام خسته نباشد من از laravel file-manager داخل پروژم استفاده کردم . داخل لوکال خوب کار میکنه ولی روی سرور به مشکل برخوردم ، عکس ها آپلود نمیشه ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
ابوالفضل طالبی 441 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 پرمیشن فولدری که تاویر داخلش آپلود میشه رو تغییر بدید روی 777 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
bbobylord 0 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 سلام همین کار و کردم ولی بازم مشکل رفع نشده نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
ابوالفضل طالبی 441 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 در پوشه ی config فایل lfm.php چک کنید تنظیمات دایرکتوری ها با دایرکتوری های روی هاست مطابق باشه: 'base_directory' => 'public', 'images_folder_name' => 'photos', 'files_folder_name' => 'files', 'shared_folder_name' => 'shares', 'thumb_folder_name' => 'thumbs', ضمنا دستور زیر رو هم در هاست اجرا کنید: php artisan storage:link اگر مشکل پا برجا بود ، در فایلlfm.php مقدار base_directory را به public_html تغییر بدید مجدد تست کنید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites