javad 0 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 سلام من تمام مراحل نصب طبق آموزش انجام دادم ولی not found میده! نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
ابوالفضل طالبی 441 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 console مرورگر رو باز کنید ببینید چه مسیری رو میخاد باز کنه که خطا 404 میده نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
javad 0 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 مشکل از font?!!! نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
ابوالفضل طالبی 441 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 خیر مشکل از فونت نیست . اون خطای فونت مربوط به پنجره ی زیرین هست یکبار دیگه فایل منیجیر رو نصب کنید احتمالا مشکل در نصب ناقص باشه نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
javad 0 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 lfm پاک کردم دوباره نصب کردم درست نشد!!! نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
ابوالفضل طالبی 441 گزارش دادن ارسال شده در دی 98 شما مطمئین هستید تمام کدها رو طبق آموزش در وارد کردید؟ برید serviceprovider رو چک کنید کلاس مروبطه رو وارد کردید یا نه همچنین دستورات زیر رو هم تو خط فرمان وارد کنید مجدد php artisan vendor:publish --tag=lfm_config php artisan vendor:publish --tag=lfm_public نقل قول Share this post Link to post Share on other sites